Met spierballen(-taal) alleen komt u niet meer weg tegenwoordig. Ook van keurige rapporten over te hoge fysieke belasting wordt u niet warm. Een CargoPicker, dat is wat u nodig hebt. MAPROLOC gaat voor (en staat voor) concrete oplossingen. Uitbesteden, uitknijpen of uitgeknepen worden bij stripping and stuffing van containers hoeft niet meer. Voortaan kan een CargoPicker het werk voor u doen. Gemotiveerd personeel en een passend investeringsbudget is alles wat u nodig heeft.

De bediening van een CargoPicker gaat moeiteloos en snel. Zo kunt u in korte tijd containers lossen zonder arbeidsrisico’s. Ook met uw risico-inventarisatie bent u dan voortaan snel klaar. Geen trucjes of deals meer nodig. Alleen trucks voor de deur. Die ook weer snel weg zijn! Wat wilt u nog meer. Een scherpe prijs? Ook dat kan want ook de fiscus betaalt flink mee aan uw investering. Dus tel uit uw voordeel! En dit alles helemaal legaal via de MIA/VAMIL regeling.

Beperkingen in inzetbaarheid zijn er ook niet. Want, geen laaddocks of laadperron? Geen nood, de CargoPicker klimt overal in dankzij zijn rupsonderstel, eventueel met een oprijbrug. Uitgerust met een unieke, uitgekiende elektrische aandrijving met hoog-rendement accu draait u vele uren achter elkaar zonder onderbreking.  En welk afvoertransport u ook gebruikt, koppelen met de CargoPicker lukt altijd.

Dus maximale flexibiliteit op alle fronten met de CargoPicker.

Bel 06-51863237 of mail a.adelerhof@maproloc.nl voor een afspraak.

Cargopicker.jpg klein

 

 

 

zakgoed pick-up

 

 

Container_1-1200x300