De logistieke wereld is volop in beweging en wij bewegen mee! Innovaties volgen elkaar in hoog tempo op. Ook bij Maproloc hebben wij niet stil gezeten in dat opzicht. Nu staan wij voor de uitdaging dit uit te gaan rollen in de markt.
Ook firma TMSH BV (www.tmsh.nl) staat voor de uitdaging om hun bedrijf op te schalen. Als specialist in horizontaal intern transport hebben zij veel succes met hun unieke marktbenadering (zie www.industrieleaanhangers.nl), uitgekiende producten en brede kennis van de markt.

Na intensieve gesprekken hebben wij vastgesteld dat er veel synergievoordelen te behalen zijn als wij onze krachten zouden bundelen. Zowel op het technische als het commerciële vlak is er overlap doordat wij deels dezelfde doelgroep hebben. Ook op het persoonlijk vlak is er een klik en veel herkenning in drive, achtergrond en ervaring.

Combi Maproloc-TMSH

Wij als ondernemers, Jaap van der Vlies van TMSH BV en Anton Adelerhof van Maproloc Systems BV hebben dan ook besloten onze krachten te bundelen en op brede wijze samen te werken. U kunt bij ons terecht voor al uw horizontaal intern transport, laad- en lossystemen voor stukgoed en voor niche produkten in material handling. Vanuit eigen produktie kunnen we slagvaardig inspelen op de groeiende vraag naar onder meer klantspecifieke oplossingen.
Via onze nieuwsberichten houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Het partnership met de OBS groep, gemeld in ons vorig nieuwsbericht, blijft uiteraard bestaan. Dit partnership is op projectbasis en geeft ons de mogelijkheid totaaloplossingen te bieden die voornamelijk spelen bij laad- en losprojecten. Daarnaast zijn zij onze partner voor montage en service op locatie.