Als u onze nieuwsberichten heeft gevolgd dan zult u concluderen dat wij verder denken dan tot aan de deur. Wij presenteren ons voortaan als Specialisten in horizontaal transport. Dit doen wij om nog beter op de vragen in te spelen die wij regelmatig uit de markt krijgen. In onze vorige nieuwsartikelen hebt u reeds kunnen lezen over de verbreding van ons programma. Daarnaast hebben wij onze revolutionaire CargoPicker oplossing nog verder verbeterd.

Uitgerust met een zwaardere minikraan met een unieke telescooparm, meer uitgekiend aftransport en een standaard koppelstuk aan de achterzijde is deze voortaan universeel inzetbaar. Alle soorten stukgoed kunnen wij handlen. Enkel het wisselen van grijpers volstaat en u switcht moeiteloos van een container met dozen naar een volle container met jute zakken van 70kg!  Of van bierfusten naar kunststof zakken.

Snel afstapelen en direct transporteren

Snel afstapelen en direct transporteren

Schaalbaarheid en modulariteit zijn onze krachtige designtools. Dat hanteren wij ook buiten de container door het slim koppelen van transport- sorteer- en palletiseeroplossingen. Indien gewenst ook geheel mobiel! Maatwerk en onafhankelijkheid van leveranciers is onze kracht, dus alles is mogelijk. Uw wensen, eisen, situatie en budget zijn leidend.