Wij zijn blij te kunnen melden dat onze CargoPicker alom wordt opgemerkt in de overslag sector. Men is overtuigd van het feit dat dit DE oplossing is waar in deze markt om wordt gevraagd; Betrouwbaar, want wij combineren beproefde techniek met nieuwe vindingen. Flexibel, want de CargoPicker is mobiel EN eenvoudig koppelbaar met diverse systemen. Betaalbaar, omdat beproefde techniek niet meer hoeft te worden uitgevonden. Arbo-vriendelijk, want tillen is verleden tijd.

Recent hebben wij dan ook slimme combinaties onderzocht en ontwikkeld waarbij (mobiel) gepalletiseerd kan worden, direct achter de CargoPicker. Het concept hiervoor hadden wij reeds 7 jaar geleden op de plank liggen. Nu blijkt de markt er rijp voor en wij zijn overtuigd dat wij vele bedrijven hiermee van dienst zijn. De mobiele oplossing, model CTR, geeft alle vrijheid om te lossen waar u maar wilt. Bijvoorbeeld dichtbij uw opslaglocatie zodat heftruckkilometers tot een minimum worden beperkt. Ook werken wij aan een oplossing waarbij 2 containers gelijktijdig kunnen worden gelost. Voor meer combinaties; Click on picture hereunder for our englisch website.

Volledig mobiel op truck chassis; CargoPicker i.c.m. telescoopband en robot

Model CTR. Volledig mobiel op truckchassis; CargoPicker i.c.m. telescoopband en robot

Ook buitenlandse media hebben ons opgemerkt. Recent is er een artikel geschreven in het vakblad voor de koffie en cacao sector onder de titel ‘Innovative shipping and warehousing solutions brought to market‘. Het betreft een artikel in de uitgave van Juli van Coffee and Cocoa International (C&CI).¬†Hierin worden enkele nieuwe vindingen in deze sector onder de aandacht gebracht, waaronder de CargoPicker. Dit geeft ons weer extra spirit om door te gaan op de ingeslagen weg!

 

 

Het artikel uit C&CI