Eindelijk is er een echt optimale oplossing voor het laden en lossen van stukgoed uit containers en trailers. Ons nieuwe concept, de CargoPicker, heeft zich recent met een uitgebreide test overtuigend bewezen. Handsfree handling is nu bereikbaar voor een acceptabele prijs. Toepasbaar voor diverse soorten goederen. Geen complexe techniek, maar beproefde systemen met een doordacht grijpersysteem. Ook maatwerk in grijpers is leverbaar.

Voordelen

De voordelen zijn legio zoals drastische verbetering van de arbo-omstandigheden van uw warehousemedewerkers door verlichting van het werk, verhoging van de arbeidsvreugde. Daardoor minder personeelswisselingen en vooral continuiteit en snelheid in uw goederenstroom. Ook het milieu wordt gespaard doordat het voertuig elektrisch wordt aangedreven met naar keuze een hoog-rendement accupakket of eenvoudig aangesloten op 380V voeding.

CargoPicker in bedrijf

CargoPicker met zakgoedgrijper
bron:  http://www.arbocongres.nl/

Contact
Meer weten over de CargoPicker, of benieuwd naar wat Maproloc voor u kan beteken op het gebied van transport, opslag en veiligheid? Neem contact met ons op!
Contact