De beste start van een nieuw jaar is investeren in bedrijfsmiddelen waarvan u zeker weet dat deze bedrijfsbreed gedragen worden. Van management tot werkvloer alle neuzen dezelfde kant op, dat is het ultieme doel van elke logistiek manager. Vooral wanneer een complete en flexibele totaaloplossing vereist is. Bij regelmatig laden en lossen van los stukgoed wat vaak (te) zwaar of onhandelbaar (of beide) is, dan was het tot nu toe een hele opgave om dit ultieme doel te bereiken. Daar heeft MAPROLOC nu de oplossing voor.

Onze CargoPicker is DE ontbrekende schakel in dit proces en DE oplossing in werkelijk iedere situatie. Geen hightech, geen complex en onhandelbaar systeem, maar beproefde techniek in een nieuwe en flexibele setting. Is bovendien elektrisch aangedreven en naar wens uitgerust met een hoog rendement accu met een lange standtijd. De CargoPicker voorkomt rugklachten, bedrijfsongevallen en arbeidsuitval.

Als strikt onafhankelijke speler in de markt zoekt MAPROLOC indien gewenst de beste totaaloplossing voor elke nieuwe of bestaande situatie. Een voorbeeld van zo’n oplossing ziet u hierboven. De mate van automatisering is een keuze die elke onderneming zelf kan bepalen. Daarom richt MAPROLOC zich met de CargoPicker expliciet op het handsfree stapelen of afstapelen in de container of in het magazijn. Ook kunnen we daarbij zorgen voor veilig stapelen met antislippapier, handig afgesneden met de Cut’n’move.

De juiste oplossing voor het transporteren van de goederen, het palletiseren of depalletiseren is een keuze die bepaald wordt door budget, aard en volume van de goederenstroom, eisen en wensen van de klant en de beschikbare ruimte. Geen enkele situatie is hetzelfde. Rondom de CargoPicker zijn er talloze mogelijkheden om de gewenste totaaloplossing te creëeren.

Lees meer over het belang van goede totaaloplossingen en andere uitdagingen voor Logistiek Nederland op Logistiek.nl